Odotus on ohi – Loost Koos palaa tauolta julkaisemalla uuden singlen

Helsinkiläiskolmikko tekee paluukeikan perjantaina 03Fest-tapahtumassa.

Loost Koos eli Särre, Pianomies ja DJ Arsi ovat lyöneet päänsä jälleen yhteen ja tehneet uutta materiaalia yhdessä. Kolmikolta tuli tänään ulos tuore single Tolpalle ja sen julkaisijana toimii Särren ja Pianomiehen oma levy-yhtiö Rutilus.

Facebookissa Lostarit kuvailevat uutta singleään näin: ”Kun joku vie sut tolpalle, niin se on erittäin jyrkkä, väkivallaton teko, joka pakottaa sut tsekkaa ittes. Se joku vetää sut jalkakäytävältä sivuun liikennevalotolpan eteen ja heristää sormea sun naaman edessä ja selittää sulle, mikä sun käytöksessä oli sellaista, että ei ollut enää mitään muuta vaihtoehtoa, vaan sut oli vaan nyt yksinkertaisesti pakko viedä tolpalle.”

Loost Koos tekee paluukeikan Helsingin Kaapelitehtaalla osana 03Fest-tapahtumaa perjantaina 14. huhtikuuta. Kolmikon keikalta on lupa odottaa uudelleenmasteroitua materiaalia kokoonpanon aiemmilta julkaisuilta sekä ennenkuulematonta materiaalia tulevalta levyltä. Kaikkien aikojen isoimpaan 03Crew-tapahtumaan ennakkolippuja myy Tiketti.