Nyt tippuu niin hyvin skeidaa Olarin suunnalta että pitäisi olla potta – Tuomio & Kone tulee taas!

Tuomio & Kone Tampereen Blockfesteilla kesällä 2017.
Loasteeze

Kaksikon uuteen levyyn ei mene tällä kertaa ikuisuutta.

Huh huh. Olarista kajahtaa jälleen, sillä Tuomio & Kone julkaisee uuden lätyn. Tahti on ihmeen nopea, sillä duon Rokkaa-albumista ei ole kulunut kuin vasta kaksi ja puoli vuotta. Siinä ajassa ei avaamaton ja oikein säilytetty rokkatölkki mene edes vanhaksi, joten normaalisti suhteellisen hidasliikkeinen duo taitaa olla poikkeuksellisen inspiroituneessa tilassa.

3rd Rail Music tiputtaa kehiin kaksikon uuden singlen Potta jo perjantaina 23. maaliskuuta. Loasteezen tuottamalla raidalla kuullaan duon ohella myös JKL Funk Days -pioneeri Krisoa. Scratchit tuotokselle on leissannut DJ Tatc.

Tuomio & Kone tullaan näkemään kesällä ainakin muutamalla keikalla. Kaksikko on useiden muiden Raiteen artistien tavoin buukattu uuteen Aerodome Festival -tapahtumaan, joka järjestetään Malmin lentokentällä Helsingissä 8.-9. kesäkuuta. Lisäksi Olari-edustusta on tiedossa Hermannin skeittipuiston valtaavassa Liveblast Festival -tapahtumassa 3.-4. elokuuta.

Potta-singlen kannen näet alta. Vaikka kyseessä onkin Tuomio & Kone, niin kannen kohdalla ei onneksi tarvitse ihan kirjaimellisesti ”tsekkaa skeidaa”.