Nyt on silmiin katsomisen paikka – FORRESTERIN ja Tommishockin tuleva biisi on nimeltään All eyez

FORRESTER julkaisee perjantaina uuden sinkun.

FORRESTER ja megalegendaarinen Tommishock poraavat diipillä kärjellä duettolevytyksellään All eyez, joka julkaistaan huomenna, perjantaina 10. toukokuuta. Taustalla vaikeroi uushenkisyydestä ammentava luuppi ja väljästi vasurilla isketyt MPC-rummut.

FORRESTER on soolodebyyttiään parasta aikaa valmisteleva tuottaja ja rap-tulkitsija. Vaasankadun runollisessa sykkeessä muotoutuva albumi tulee olemaan tiivis nugetti perinteisen hip hopin keskeisiä elementtejä: dominanssia uhkuvaa lausuntaa ja raffeja MPC-luuppeja.

Muutaman raaka-aineen paletti sallii aitojen makujen nousta esiin. Tulevalla soololevyllä vierailijalistalta löytyy jo aiemmin mainittu Tommishock, suomiräpin legenda Asa sekä Kalevan kuvernööri Silkinpehmee.

Tuotannossaan FORRESTER etsii kodikkaan tahmeaa vibaa; kuin kaukosäätimen patterit olisivat lopussa ja pehmeitä nappeja pitäisi painella ylitulkitsevan huolellisesti. Miellyttäviin taajuuksiin satsaavat taustat antavat kiireettömän tilan melankolisille räpeille. Lopputulos on röpelöinen ja intiimi.

Kuuntele huomista odotellessasi FORRESTERIN edellinen single alta.