”Nyt on aika nostaa rakkauteni esille” – Sony Musicin talliin liittynyt Gada julkaisi uuden singlen

Asko Keinonen

Mukana uudella kappaleella vierailee Kingfish.

Runollinen räppäri Gada on julkaissut uutta musiikkia singlen muodossa.

Mukana uudella Gangstalapsi-kipaleella fiittaa Kingfish. Kyseessä on ensimmäinen Sony Musicin kautta julkaistu kappale. Aiemmin omakustanteena julkaissut, jo useamman vuoden räppiä ja runoutta tehnyt Gada rakastui kymmenvuotiaana jenkkiräppiin. Nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin intohimo musiikkia kohtaan roihuaa edelleen vahvana ja kanavoituu omaan, itse kynäiltyyn musiikkiin.

“Oon aina nauttinut musiikista erityisen paljon. Ajattelin itsekseni, ehkä jopa syvemmin kuin kaikki muut. Olin noin 10-vuotias, ku kuulin ensimmäisen kerran jenkkiräppiä.
Rakastuin siihen. En edes tiennyt, mitä sanat tarkoittivat. Se tyyli. Se voima. Se agressiivisuus. Se kieli. Itsevarmuus. Kuuntelin Rihannaa. Kuuntelin Bob Marleya.
Kuuntelin Tupacia. Ja monia muita. Ensin räppäsin biisin päälle. Sitten aloin tanssia kävellessäni musiikin tahtiin. Tai tanssin peilin edessä. Katsoin ikkunasta ulos. Laulaen.
Kuvittelin olevani musiikkivideossa tai lavalla. Pikkuhiljaa kirjoitin ajatuksia vihkoon. Biisejä. Runoja. Mietin kaupan jonossa sanoja. Jätin taiteen sivuun. Tiesin aina pitäväni siitä enemmän kuin mistään muusta. Nyt on aika nostaa rakkauteni esille”, Gada kertoo.

Parhaillaan Gadalla on myös työn alla ensimmäinen ep-levy, jonka on tarkoitus ilmestyä kevään 2022 aikana.