Nyt mennään matalalla profiililla – Lahden ug-skenen uusi tulokas ei meuhkaa somessa

Pöytis pysyttelee maan alla.

Lahden ug-skene on saanut uuden edustajan. Toistaiseksi Pöytis on todellakin underground, sillä vastikään Lowkey-nimisen singlen julkaisseesta artistista ei tiedetä paljoakaan. Matalalla profiililla siis mennään, kuten kappaleen nimestäkin on mahdollista päätellä.

FUM.FI:n loppuun asti hiotuilla ninjaskillsseillä varustettu tiedustelujaosto on kuitenkin saanut haalittua kasaan seuraavat faktat: Pöytis on jokin aika sitten täysi-ikäistynyt, eli mieheen saattaa törmätä ainakin Suomen Chicagon yöelämässä. Lisäksi nuori artisti on työskennellyt kotistudiollaan ahkerasti, joten uusia julkaisuja on odotettavissa pitkin vuotta.

Ensimmäisellä singlellään Pöytis tuo esille suhtautumistaan sosiaaliseen mediaan ja yksityisyyteen aikana, jolloin somessa roikkuminen koetaan lähes pakolliseksi merkiksi olemassaolosta. Pöytis itse ei kuitenkaan koe tarvetta jakaa elämäänsä kaikkien silmille.

Omat mielipiteensä Pöytis lataa tiskiin erilaisten kommenttikenttien sijaan omissa kappaleissaan, jotka ovat suurimmaksi osaksi hänen omaa tuotantoansa. Hänen biittejään käyttävät myös muutamat muut lahtelaiset underground-nimet.

Lowkeyn tuotannosta vastaavat Hussa ja Henri Kallio. Kuuntele kappale alta.