”Nyt ei mietitä vaan pidetään hauskaa” – YleX:n läpimurtolistalle valittu Ez julkaisi uuden singlen

Ez haluu lisää.

Tuore artistilupaus Ez on julkaissut uuden Haluun lisää -kappaleen. Moderneja hip hop -soundeja ja heleää r&b-tulkintaa musiikissaan yhdistelevä artisti esittelee uudella kappaleellaan tuotannostaan uuden, totuttua asenteellisemman ja menevämmän puolen, josta hän on kertonut näin:

”Mulla on taipumus välillä ylikelata biisien tekstejä, mutta tätä biisiä lähdin tekemään ihan puhtaasti sillä asenteella, että nyt ei mietitä vaan pidetään hauskaa. Haluun lisää on tietynlainen ajatusten purkaus ja ylpeilybiisi. Meillä on soittolistat täynnä biisejä, joissa tyypit fiilistelevät omaa juttuaan, joten ajattelin, että täältä tulee mun versio.”

Vasta uransa alkuvaiheilla oleva Ez on saanut paljon myönteistä huomiota kotimaisella musiikkikentällä. Viime vuonna hänet nostettiin Blockfestin kuratoimalle Fresh’21 -listalle ja tämän vuoden alussa hän oli mukana myös kiinnostavia artistitulokkaita esittelevässä YleX:n Läpimurto’22 -listauksessa. Ez on ennättänyt julkaista tähän mennessä uuden biisin ohella kolme singleä, joihin lukeutuvat Ideoit, Dreasin fiittaama Kielletty ja Pelastaa.

Kuuntele uusi kappale alta.