Nuori ja lupaava pop-tulokas Molly julkaisi tänään toisen sinkkunsa

Molly on tällä hetkellä Los Angelesissä kehittämässä itseään.

Mollyn uunituore single Loud ilmestyi Spotifyyn tänään. Radion ystävät ovat saattaneet jo bongata kyseisen kappaleen esikuuntelun artistin haastattelun yhteydessä YleX:llä. Mollya voisi verrata esimerkiksi ruotsalaiseen Tove Lo -nimeä kantavaan poppariin imagonsa ja tyylinsä takia.

– Molly on todella lahjakas laulaja ja tavallaan “itsepäinen” omien visioidensa toteuttamisen suhteen, levy-yhtiö Subtonen artisti-edustaja Henri Kumpula sanoo.

Tämä 18-vuotias pop-laulaja ja kirjoittaja Helsingistä tavoittelee maailmanlaajuista uraa musiikin parissa. Molly on vasta kiinnitetty monacolaiselle Subtonelle. Kumpulan mukaan labelin yhteistyö artistilupauksen kanssa alkoi vasta vähän ennen viime kesää.

– Biisin äänityksien jälkeen hän lähti pian Los Angelesiin tekemään yhteistyötä muiden artistien kanssa, hän lisää.

Nuoreksi naiseksi Molly on melkein yhtä kiireinen kuin Wall Streetin pörssimeklarit. Tällä hetkellä hän työskentelee ensimmäisen EP:nsä parissa sekä neuvottelee maailmanlaajuisen tapahtumajärjestäjän Live Nationin kanssa keikkailusopimuksesta. Keikkakiertueen tarkoitus on alkaa vuoden 2018 alussa.

Täysi-ikäisyyden Molly saavutti vasta tänä vuonna. Siitä huolimatta hän on ehtinyt työskennellä jo Universal Musicin kanssa sekä julkaista kaksi singleä. Hänen debyyttisinglensä At Night on kerännyt yli 200 000 striimausta Spotifyssa elokuun lopusta lähtien.Uutisen on kirjoittanut Pop Median harjoittelija Samuli Rautiainen.