Nuori artistiduo Överi julkaisi uuden kappaleen musiikkivideon kera

Julian Riikonen

Videolla nähdään myös Averagekidluke ja Yadi.

Etenee Recordsin sainaama Överi on julkaissut uuden singlen. Eilen perjantaina päivänvalon nähdyn All in -biisin on tuottanut kaksikon luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannilla. All in kertoo duon mukaan siitä, kuinka elämä on ikään kuin uhkapeliä. Suurimpien riskien takaa löytyy suurimmat voitot, mutta unelmia ja tavoitteita ei voida välttämättä saavuttaa, jos ei ole valmis ottamaan riskejä. Yhtye on kertonut kappaleestaan seuraavaa:

”Kirjotimme ylös tuntemuksiamme siitä, miten aloittelevina artisteina meidän on jatkuvasti mietittävä seuraavaa siirtoa ja annettava kaikkemme työhön, jonka menestymisen takaamiseen ei löydy mitään valmista kaavaa. Kirjoitimme lisäksi siitä, että mihin elämä meidät voi mahdollisesti urallamme viedä, tulemme aina pysymään lojaalina kotikulmillemme ja pitämään mukana ne ihmiset, jotka ovat auttaneet ja tukeneet meitä alusta alkaen.”

Kappale sai rinnalleen myös musiikkivideon, jonka on kuvannut Aaron Vuorilehto. Videolla nähdään myös useita duon lapuudenystäviä sekä artistitoverit Yadi ja Averagekidluke, joista jälkimmäinen vieraili myös kesäkuussa nähdyllä Milanost Pariisiin -kappaleella.

”Tämä on tuntunut tietynlaiselta paluulta juurille, koska teimme jälleen töitä saman porukan kanssa, jonka kanssa teimme projekteja jo vuosia sitten”, Överi kertoo videosta, jonka voi ottaa katseluun alta.