Nopsajalka valmistelee singletrilogiaa – ensimmäisellä julkaisulla vierailee Ege Zulu

Jan-Erik Olin

Uutta Nopsajalkaa.

Nopsajalka on julkaissut uuden singlen nimeltään Suunnitelma A. Uusi biisi on osa artistin valmistelemaa singletrilogiaa, jonka kaksi jälkimmäistä kappaletta Fomo ja Oreo nähdään myöhemmin kevään ja kesän tienoilla. Nopsajalka on kertonut singletrilogiastaan seuraavaa:

”Edellinen albumi oli aivopähkinä, ja näillä tulevilla biiseillä on tarkoitus tarjota kuulijalle kehollinen kokemus. Singletrilogian biisit hakevat vahvasti vaikutteita elektronisesta tanssimusasta, esim. housesta. Se on sitä musaa mikä mun soittolistoilla on soinut jo vuosia. Tekstillisenä teemana tällä singletrilogialla on halu löytää keinoja puhua miehen seksuaalisuudesta ja tunnemaisemasta vuonna 2022.  Suunnitelma A -biisillä havahdutaan siihen, ettei haluta olla toiselle vaan suunnitelma b tai joku ’säätö’ vaan halutaan oikeesti laittaa kaikki peliin. Pakkaa kamat ja tuu mun luo. Nyt.”

Mukana uudella kappaleella vierailee myös Ege Zulu, jonka mukanaolosta Nopsajalka on puolestaan kertonut näin:

”Oon tehnyt vuosien mittaan paljon yhteistyötä eri artistien kanssa ja näihin uusiin biiseihin oon halunnut tuoda mukaan nuoremman polven tekijöitä, joita oon ite diggaillu.

Egen kanssa törmäiltiin loppuvuodesta sattumalta moneen kertaan. Kävin kattomassa Egen keikkaa ja siitä välitty sellanen energia, että mun oli pakko saada se mukaan tälle träkille. Sovittiin, että nähdään joskus studiolla ja sit ku menin keikkaa seuraavana maanantaina studiolla niin Ege olikin siellä ja tehtiin biisi saman tien. Eli kaikki syntyi muutaman päivän sisällä.”

Kuuntele uusi kappale alta.