Nopsajalka palaa rytinällä – uusi sinkku ja keikkatauko paketoitu

Aurinkoinen mutta viileä syksy on tehnyt tuloaan jo hetken aikaa, mutta Nopsajalan uunituore sinkku Tulta on nimensä mukaisesti kesäisen lämmin tuulahdus.

Uusi biisi on toinen sinkkulohkaisu miehen tulevalta EP:ltä, joka saa nimekseen Armada. Ensimmäinen sinkku Nosta mua on osoittautunut kovaksi hitiksi radioissa, ja suoratoistopalveluissakin sen on striimannut jo liki platinalevyyn oikeuttavan määrän.

Nopsajalka, joka on vaikuttanut mm. Elokuussa ja Soul Captain Bandissa, palaa uuden sinkkunsa myötä juurilleen, sillä Tulta on raikas dancehall-reggae-biisi. Mies kertoo, että biisi on omistettu itsenäisille naisille.

– Biisin teksti on omistettu naisille, jotka ei ole miesten määräiltävänä ja määriteltävänä. Ne osaa ja uskaltaa käyttää omaa fyysisyyttä ja seksuaalisuutta sekä ottaa tilan ja tilanteen haltuun. Sellaisista naisista itse pidän, Nopsajalka valottaa.

Uuden sinkun myötä artisti päättää myös keikkataukonsa, sillä Nopsajalka nousee Tampereella järjestettävän Lost In Music -tapahtuman lavalle perjantaina Pakkahuoneella. Taukonsa aikana Nopsajalka ei kuitenkaan ole lepäillyt laakereillaan, vaan on tehnyt aktiivisesti musiikkia.

– On ollut aivan erilainen tunne alkaa maanantaina studiohommiin, kun on saanut vain levätä ja rentoutua koko viikonlopun. Niin mä olen päässyt oikeastaan ekaa kertaa elämässäni kokemaan miltä tuntuu tehdä musaa ns. normiduunina. 8h päivässä, viis päivää viikossa.

Lost In Music -keikallaan mies lupaa tarjoilla niin uusia biisejä kuin remixejä vanhoista hiteistään.

Nopsajalka vierailee FUM.FI:llä ensi viikolla, joten pysy kuulolla.

Kuuntele tästä miehen uusi hitti Tulta: