Nopsajalka julkaisi uuden EP:n – orgaanisemmasta soundimaailmasta kohti koneellisempaa

Viimeistään Nosta mua -sinkullaan koko kansan tietoisuuteen noussut Nopsajalka hemmotteli fanejaan perjantaina julkaisemalla uuden EP:n nimeltään Armada.

Kokonaisuus pitää sisällään Nosta mua -biisin, jota on striimattu jo liki platinalevyyn ylittävä määrä, lisäksi kappaleet Tulta ja uunituoreen sinkun Aalto, joka miehen omien sanojen mukaan syntyi eräänä sunnuntai-iltapäivänä.

– Tein biisiä ensin himassa yhtenä sunnuntaipäivänä.  Olin mietiskellyt omaa uraa ja elämää. Yhtäkkiä tuli oivallus,  että kaikki on itse asiassa todella hyvin. Tuli niin vahva fiilis biisistä, että piti lähteä samantien studiolle äänittämään. Se kuvaa sitä, että elämä kulkee sykleissä ja hyvät asiat ruokkivat lisää hyviä asioita, Nopsajalka kertoo.

Koko viiden kappaleen mittainen kokonaisuus on täysin artistin käsialaa, sillä mies on vastannut kaikesta aina sanoittamisesta soittamiseen ja miksaukseen saakka.

Armada koostui erillisistä biiseistä, joille löytyi yhdistävä soundi. EP:stä tuli ehein kokonaisuus mitä oon tehnyt. Se on täynnä väriä, elämäniloa, seksuaalisuutta ja positiivista elämänasennetta, mies summaa.

Kuuntele Nopsajalan Armada yltä!