Nopeaa toimintaa: The Defiant Ones -dokkari sai ensi-iltansa Suomessa vasta viime viikolla, ja nyt se löytyy myös Netflixistä

Tänään kannattaa jättää $20 Sack Pyramid väliin ja kallistua Netflixin puolelle.

Vuoden parhaan musiikkielokuvan Grammy-palkinnon voittanut The Defiant Ones on saapunut Netflix-suoratoistopalveluun. Neliosainen dokumenttisarja on saanut samalla suomenkielisen nimen Timantinkovat.

HBO:n tuottamassa sarjassa seurataan hiphop-moguli Dr. Dren ja Interscope Recordsin perustajan Jimmy Iovinen ainutlaatuista ystävyyttä ja menestystarinaa. Ohjaajana on kunnostautunut muun muassa Menace II Society (eli suomeksi Väkivallan kierre) -leffasta ja Infamy-graffitidokkarista tunnettu Allen Hughes.

Dokumentti sai Suomen ensi-iltansa viime viikolla G Livelabissa Helsingissä järjestetyssä erikoisnäytöksessä. Paikalla oli sarjan espoolaislähtöinen leikkaaja Lasse Järvi, jota Särre haastatteli näytöksen jälkeisessä Q&A-sessiossa.

Järvi oli myös FUM.FI:n tentissä projektin tiimoilta joulukuussa. Haastattelun pääset lukemaan täältä, mutta tsekkaa ihmeessä ensin dokkarin traileri alta!