Noah Kin uudesta kappaleestaan: ”Todellisuuteni on aika monen muunkin todellisuutta”

Perjantaina 30. syyskuuta ensi-iltansa saa Antti J. Jokisen ohjaama draama Pahan kukat, jonka pääosissa näyttelevät mm. Mikael Gabriel, Juno ja Gracias.

Paljon puhutun ja odotetun leffan musiikeista vastaa liuta kotimaisen räppiskenen tekijöitä, joista yksi on Noah Kin, joka teki leffaan biisin nimeltään Mayhem yhdessä View’n kanssa.

FUM.FI soitti Noahille ja uteli mieheltä sitä, mitä hän haluaa viestittää kyseisellä kappaleella.

– Olen jo aiemmissa biiseissäni nostanut esiin näitä yhteiskunnallisia asioita, mutta ne eivät ole välttämättä auenneet kuuntelijoille. Mä haluan tuoda esille juttuja, jotka tiedostetaan, mutta niitä ei välttämättä osata ajatella jokapäiväisessä elämässä, Noah kertoo.

Räppärin mukaan artisteilla on suuren suosion mukana tuoma vastuu siitä, mitä kertoo kuuntelijoilleen. Noah uskoo, että artistin pitää käyttää hyväkseen se platform, minkä kautta hän voi vaikuttaa asioihin.

– Artistin pitäisi tiedostaa se, ketkä häntä kuuntelevat ja vaikuttaa positiivisesti heidän ajattelumaailmaansa. Aina ei voi vain fiilistellä taiteilijaelämää ja haipata jotain vaatebrändejä.

”This what you made me!” räppäri tulittaa Mayhemin kertosäkeessä. Noah Kinin mukaan Pahan kukat on realistinen kuvaus siitä, mitä maailmassa, ja Suomessakin, tapahtuu.

– Leffan maalaama kuva voi potentiaalisesti toteutua. Tuolla tapahtuu kreisejä juttuja, eikä asiaa helpota se, että päättäjät kääntävät vain päänsä pois. Eikä asioihin puututa. Kouluja ei rahoiteta, kulttuuri on vähäistä ja jengi syrjäytyy. Ennemmin tai myöhemmin paha olo purkaantuu, eikä se purkaantuminen tule olemaan rauhallista, mies maalailee.

Noah ei halua ”Suomen Commoniksi”, sillä tiedostavan räppärin viitta ei häntä kiinnosta, vaan mies haluaa tehdä ns. reality rapia.

– Totta kai kannan soihtua, mutta haluan kertoa omasta todellisuudestani, joka on samalla myös monien muiden todellisuutta!