Nikke Ankaran uutuussingle tukee teoriaa, jonka mukaan suoratoistopalveluiden aikakaudella kansitaiteella ei ole niin paljon väliä

Jouni "Jones" Lehtonen

Toisaalta lahtelaisartistin kakkosalbumilta on lohkaistu jo seitsemän sinkkua – ehkä graafikollekin pitää antaa välillä hiukan siimaa?

Perjantaina kakkosalbuminsa Ootsä nähny Nikkee julkaiseva Nikke Ankara on tiputtanut vielä yhden singlen tulevalta pitkäsoitoltaan. Uutuuskappale kantaa nimeä Kiitos ja anteeks.

Lahti United -kokoonpanossakin vaikuttava ”Biggie Balls” kommentoi kappaletta sosiaalisessa mediassa jakamallaan videolla. Katso video alta.

Yhtenä erikoisena ulkomusiikillisena piirteenä uutuusjulkaisussa voidaan pitää sitä, ettei singlelle ole vaivauduttu suunnittelemaan omaa kansikuvaa. Kansi on täsmälleen sama kuin kokopitkässä albumissa M-Eazy Musicin ja artistin omaa logoa sekä albumin nimeä lukuunottamatta.

Ei näin toimittu silloin kuin levyt hankittiin fyysisinä kopioina, voisi joku vanhan koulukunnan levymyyrä mutista partaansa… No, ajat muuttuu?

Ennen Lahden levynjulkkareitaan Ankara keikkailee keskiviikkona 25. huhtikuuta Jyväskylässä, jossa hän vetää kaksi keikkaa. Lisäksi artisti ehtii esiintyä perjantaina 27. huhtikuuta Porissa ennen paluuta kotikaupunkiinsa.

Ota tulevan albumin avausraitana toimiva Kiitos ja anteeks kuunteluun alta. Kappaleen on tuottanut M-Eazy Musicin MGI ja Kashwell.