Nikke Ankaran jo ennakkoon tuplaplatinarajan ylittänyt kakkosalbumi julkaistaan ensi viikolla – tsekkaa kansi ja tracklist!

Jouni "Jones" Lehtonen

Lahtelainen rap-artisti julkaisee vielä yhden singlen ennen uutta albumiaan.

Syksyllä 2015 Nikke Ankara tuli kotiin, ja noin kaksi ja puoli vuotta myöhemmin ihmetellään missä mies menee tällä hetkellä. Toisin sanoen artistin kakkosalbumi Ootsä nähny Nikkee julkaistaan perjantaina 27. huhtikuuta.

Ennakkotietojen mukaan tiedossa on avoin ja henkilökohtainen kokonaisuus, josta löytyy myös tyypillisiä kakkosalbumin piirteitä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään esimerkiksi suosion ja julkisuuden vaikutuksia sekä menestyksen kääntöpuolia. Levyllä tullaankin kuulemaan avointa itsekritiikkiä, katumusta ja pahaa oloa, mutta vastapainoksi myös bailukamaa.

Tähänastisten singlejulkaisujen lisäksi albumilla on mukana viisi uutta kappaletta sekä YouTubessa jaettu mutta levyttämätön Pahoi poikii, jossa feattaa Julma H. Oululaislähtöisen Julma H:n ohella levyllä pääsevät ääneen Ankaran Vain elämää -kollega Irina sekä saman kaupungin pojat Ollie ja Olli Antonio.

Uutta albumia edeltää vielä maanantaina 23. huhtikuuta ilmestyvä single Kiitos ja anteeks. Edellinen sinkku pitkäsoitolta on platinaa striimannut perheväkivallan vastainen Rikkinäinen prinsessa.

Ootsä nähny Nikkee -albumi on tuonut ennakkoon tekijälleen jalometallia, sillä levy on ylittänyt jo julkaistujen sinkkujen kuuntelun eli 40 miljoonan striimin perusteella tuplaplatinarajan. Kaiken kaikkiaan lahtelaisen kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 100 miljoonaa kertaa.

Kakkosalbumin kunniaksi järjestetään kaksi levynjulkkarikeikkaa artistin kotikaupungissa lauantaina 28. huhtikuuta. Ensin Ankara heittää alaikäisille ja perheille suunnatun keikan 8-salilla, ja myöhemmin samana iltana toisena keikkapaikkana toimii Lahden Wintti.

Tsekkaa levyn kansi ja tracklist alta. Kannesta vastaa Jouni ”Jones” Lehtonen.

01. Kiitos ja anteeks
02. Ootsä nähny Nikkee
03. Ettei nyt vaan sattuis mitään
04. Pahoi Poikii feat. Julma H
05. Luotiliivit feat. Olli Antonio
06. Mona Lisa
07. Pelipoika feat. Ollie
08. Kaadutaan feat. Irina
09. Rikkinäinen Prinsessa
10. Pisamat
11. En tiiä sun nimee feat. Ollie
12. Tuuleen