Nikke Ankara julkaisi uuden sinkun: ”Tää on tsemppibiisi kaikille, joilla on pisamia”

Nikke Ankara julkaisi uuden kappaleen nimeltään Pisamat, joka miehen omien sanojen mukaan on ylistyslaulu pisamille.

Nikke kertoi FUM.FI:lle saaneensa idean pisama-aiheiseen kappaleeseen jo jokin aika sitten ja miettineensä sen tarjoamista jopa jollekin toiselle artistille, mutta tuli toisiin ajatuksiin.

– En ole ikinä kuullut, että kukaan olisi tehnyt biisiä pisamista. Edes enkuksi tyyliin freckles, joten ajattelin tarttua tähän. Mä jopa mietin, että tekisin siitä poppibiisin jollekin muulle, mutta olin sitten niin itsekäs, että pidin sen itselläni.

– Se on sellainen ylistyslaulu pisamille, kesäinen rallatus. Mä tykkään isosti niistä. Ei ne ole mikään must-juttu, mutta kyllä ne on iso bonus ja plussa. Oon myös kuullut joskus, että jengi, joilla on pisamia, ei tykkää niistä. Tää oli niille sellainen tsemppibiisi. Arvostakaa niitä! Nikke avaa kappalettaan.

Kovassa nousukiidossa oleva Nikke pokkasi samalla haastattelureissulla uuden platinalevyn, joka tällä kertaa napsahti Ettei Nyt Vain Sattuis Mitään -kappaleesta. Mies kertoi kuulleensa, että hänen biisejään on striimattu Spotifyssä jo huimat yli 50 miljoonaa kertaa, enkä ole vielä edes julkaissut tokaa albumiani, Nikke hehkuttaa ja lisää luvun olevan ”käsittämätön”.

– Arvostan kaikkia, jotka luukuttavat musiikkiani. Kiitos faneille!

Kuuntelen Nikke Ankaran Pisamat yltä!