Nikke Ankara julkaisi perheväkivallan vastaiselle kappaleelleen videon – ohjaajana tunnettu suomalainen näyttelijä

Jouni Lehtonen

Kappale on omistettu kaikille rankan lapsuuden kokeneille.

Nikke Ankara on julkaissut videon Rikkinäinen prinsessa -kappaleelleen. Tuoreimmalla hengentuotteellaan lahtelaisartisti vastustaa perheväkivaltaa.

– Jos tästä biisistä voi saada voimaa omaan oloon niin just heille sitä haluun antaa, Nikke Ankara toteaa.

Ympäri Suomea tiiviisti keikkaillut rap-artisti on kuullut useita tarinoita nuorten kaltoin kohtelusta. Tarinat ovat koskettaneet häntä syvästi.

– Se on niin surullista kuin monilla on jo lähtökohtaisesti hirveät olot. Kuinka vaikea siinä tilanteessa on nähdä valoa elämässä ja osata hakea apua, mut just siihen haluisin kannustaa vaikka kuinka vaikealta tuntuis, artisti jatkaa.

Videon ohjauksesta vastaa näyttelijänä tunnettu ja itsekin videolla esiintyvä Mikko Kouki. Nikke Ankaralla ja Koukilla oli yhteistä historiaa jo aiemmin, sillä näyttelijä oli mukana jo Niken ensimmäisen singlejulkaisun Perjantai 13. videolla. Sitä ennen Kouki oli nähty esimerkiksi Tyttö sinä olet tähti -elokuvassa sekä Jake The Breakin, Flamin ja Joniveljen Kuinka korkeelle -videolla.

Kouki ei ole ainoa tunnettu kasvo videolla, sillä mukaan on saatu myös perheväkivallan vastaista työtä aiemminkin tehnyt Samuli Edelmann. Musiikkivideon pääosassa nähdään suomalainen malli Vera Ignatius.

– Oli siistiä saada biisiin niin vahva videon käsikirjoitus, lähes elokuva – uskon et siitä tulee todella vaikuttava, Nikke Ankara kommentoi ennen videon valmistumista.