Negatiiviset Nuoret julkaisi uuden sinkun: ”Se syntyi muutaman päivän ryyppyreissun jälkeen”

Lahdesta ponnistava Negatiiviset Nuoret julkaisi uuden sinkun Niinku Sut Omistaisin, joka yhtyeen räppärin Ollin mukaan syntyi muutaman päivän kestäneen ryyppy- ja hölmöilyreissun jälkihöyryissä.

Tiukkaa vääntöä sisältävästä biisistä kuultaa läpi se, että se on elämäkerrallinen kappale. Onko näin?

– Sataprosenttisesti. Biisin kirjoittaminen ei ollut mitenkään erityisen raskasta, mutta ennen kirjoittamista oli pari päivää kestänyt ryyppyreissu ja hölmöilyt siihen päälle. Kun reissun jälkeen heräsin ja seisoin himassa bokserit jalassa ja join pullon suusta Captain Morgania, sain idean tähän, Olli valottaa.

– Kun pää vähän oli selvinnyt, niin kirjoitin tämän muutamassa tunnissa darrassa. Teksti tuli kuin itsestään. Alun perin kirjoitin tämän yhdelle tietylle mimmille, mutta kun kuulin biisin valmiina, tajusin, että kohteena onkin ihan toinen mimmi, räppäri kertoo ja lisää seisovansa täysin uuden biisin takana.

Ollin mukaan fiilikset uudesta sinkusta ovat todella hyvät, sillä omien sanojensa mukaan mimmi- ja erobiisit ovat juuri hänen vahvuusaluettaan.

– Alkuun yritin taistella mimmibiisien tekemistä vastaan, mutta nyt olen tajunnut, että vonkaus- ja erobiisit ovat vahvuuksiani. Olen niissä hyvä. Ja niitä tulee tulevaisuudessakin. Ainakin sooloprojektilleni.

Kuuntele Negisten uusi biisi yltä!