NaharY julkaisi uuden sinkun – mukana Opa ja Seksikkään Suklaan alter ego Johnygiva

Varoitus-sinkusta julkaistiin myös musiikkivideo.

NaharY (aiemmin Sir. NaharY) julkaisi uuden Varoitus-singlensä viime perjantaina 26. heinäkuuta. Angolasta lähtöisin oleva räppäri yhdistää omintakeisesti afrobeatteja suomiräppiin. Vaikka nimi antaa ymmärtää, että kyseessä olisi varsin totinen kappale, niin ilmoille kajahtaa kesäinen fiiliksen nostattaja, artistin omalla aurinkoisella tyylillä glaseerattuna.

Artisti kertoo sinkusta seuraavasti:

“Biisin idea ja sanoma pohjautuu ajatukselle, että oikean soundin kuullessaan, jokainen meistä löytää rytmin sisältään. Biisin idea lähti liikkeelle siitä ajatuksesta, että halusin tuoda jotain uutta soundia Suomen musiikkipiireihin. Biisiä kirjoittaessani totesin, että näin iso kappale kaipaa vielä lisää voimaa. Silloin syntyi idea pyytää Opaa ja Suklaata mukaan.”

Biisillä fiittaa aiemmin tänä kesänä Eevil Stöön kanssa EP:n julkaissut Opa sekä monelle jo tuttu räppäri ja kasvo Johnygiva-nimisen roolihahmon takaa. Biisin on tuottanut Goncalo Wonder ja musavideosta vastaa J-Ryder.

“Olen tuntenut Suklaan lapsuudesta asti, hän oli ensimmäinen Angolalainen johon tutustuin Suomeen tullessani. Opaan taas tutustuin kotibileissä noin 10 vuotta sitten. Meitä yhdistää intohimo musiikkiin.

Musiikkivideolle minulla oli selkeä visio, jonka halusin toteuttaa. Videolla juoksen pakoon, etten joutuisin tanssimaan. Ideana oli tuoda afrotanssia videoon. Tähän pyysi avuksi siskoni lapsia, jotka keksivät tanssin kertosäkeeseen“, Nahary jatkaa.

Tulevaisuudessa NaharY toivoo, että hänen musiikkinsa saavuttaisi isomman yleisön ja, että hän pääsisi tuomaan Suomen musiikkiskeneen jotain uutta ja erilaista. Artisti haluaa musiikkinsa toimivan edelläkävijänä sekä inspiroivan nuoria.

NaharY nähdään vielä tänä kesänä Kallio Block Partyssa 3.8. omalla keikallaan sekä kiertämässä lavoja Opan, Gukkin ja Dj Akeem:in kanssa.

Katso musiikkivideo alta.