”Mulle tekstien merkityksellisyys ja aitous on tärkeä arvo” – tulokasartisti Ville Veikka julkaisi uuden singlen

Anni.jpeg

Myös ep-debyytti siintää sekin jo näköpiirissä.

Ville Veikka on nuori 22-vuotias laulaja-lauluntekijä, jonka omakustanteinen Olisinko onnellinen -debyyttisingle nousi YleX:n Nosteessa-biisiksi alkuvuodesta 2020.

Nyt artistilta on saatu uutta musiikkia Sony Music Finlandin kautta. Uusi kappale, Aina kun lähet, on kertomus pelosta, rakkaudesta ja siitä, mitä tekemistä näillä onkaan toistensa kanssa. Biisi on syntynyt yhteistyössä Joonas Angerian, Kalle Lindrothin ja Knipin kanssa. Laulaja itse on kertonut uudesta kappaleestaan seuraavaa:

”Mulle tekstien merkityksellisyys ja aitous on tärkeä arvo. Tällä kappaleella laulan pelosta, rakkaudesta ja siitä miten nämä kaksi voivat liittyä toisiinsa. Tiedän jo ensimmäisen julkaisun perusteella, että laulut alkavat elää omaa elämäänsä kun ihmiset pääsevät kuulemaan ja tekemään tulkintoja. Odotan erittäin innolla että pääsen kuulemaan mielipiteitä uudesta kappaleesta ja näkemään miten ihmiset reagoivat siihen.”

Seuraavan singlen on tarkoitus ilmestyä vielä ennen vuoden loppua. Lisäksi ensi vuonna julkaistava ep-debyytti on sekin parhaillaan valmisteilla. Aina kun lähet -kappaleen voi laittaa kuunteluun alta.