”Mulle on luontevaa etsiä ja löytää jatkuvasti uusia juttuja” – Aaro630 julkaisi ensimmäisen singlen toiselta albumiltaan

Kulkija maantien -kappale nyt ulkona.

Kehuja keränneen 630FM-debyyttialbuminsa viime vuonna julkaissut Aaro630 palaa uuden musiikin pariin singlellä Kulkija maantien.

Uusi kappale kääntää uuden aukeaman artistin uralla – ja täten myös ensimmäinen single tulevalta albumilta. Aaro630:n musiikissa korostuu eri tyyleillä leikittely ja uuden kokeilu, mikä paistaa läpi myös uudelta kipaleelta. Tällä kertaa inspiraatiota on lähdetty ammentamaan suomalaisesta melankoliasta sekä elektronisesta musiikista. Myös tunnetilojen käsittelyllä ja asioiden hyväksymisellä on oma paikkansa Aaro630:n musiikissa ja sen ytimessä:

”Mulle on tärkeää ilmaista itseäni raa’asti, rehellisesti ja puhtaasti niin teksteissä kuin musiikissa, vaikka aiheet olis vaikeitakin. Mun musiikissa kuuluu inhimillisyys ja virheet enkä halua tehdä liian kliinistä tai ylituotettua musaa. Mulle on luontevaa etsiä ja löytää jatkuvasti uusia juttuja. Kulkija maantien -biisillä ja koko tulevalla albumilla oon halunnut kehittää omaa uutta soundia ilman mitään rajoja, ja hakenut inspiraatiota mm. elektronisen musan eri genreistä ja vaihtoehtosemmasta, tummemmasta altrock soundista”, Aaro630 kertoo.

Kuuntele uusi kappale alta.