”Mitä varten mä oon täällä?” – Konstaog julkaisee perjantaina kokemuspohjaisen esikoisalbuminsa

Matias Kuivalainen

XP-albumi julkaistaan perjantaina.

Jyväskyläläisräppäri Konstaog julkaisee XP-nimisen esikoisalbuminsa tänä perjantaina 7. kesäkuuta. Albumin nimi XP tulee sanasta experience: Levyllä on kokemuksia, joita artistilla on ollut viime vuosina,

Konstaog kertoo levyn teemoista seuraavasti: ”XP on albumi kokemuksen hankkimisesta. Levy käsittelee mun matkaa kohti unelmia, musiikin ja minuuden pohdiskelun tahdittamalla polulla. Tää vuosi on ollut kokonaisuudessaan hullu. Samalla kun oon ottanut askeleita eteenpäin, oon myös joutunut miettimään mun maailmankatsomusta uusiks. Mitä varten mä oon täällä?”

”Ollaan tehty töitä enemmän kuin koskaan, ollaan juhlittu enemmän kuin koskaan. Ollaan haettu meidän paikkaa ja asetuttu aloilleen vaan todetaksemme ettei tää ollut meidän paikka. Kaikki kaikessa, jokainen kokemus niin hyvät kuin huonot on vienyt mua eteenpäin. Niiden pohjalta syntyi mun esikoinen”, Konstaog jatkaa prosessista.

Konstaog on julkaissut aikaisemmin kuusi kappaletta sisältäneen ID-EP:n viime syksynä. Tulevalta XP-albumilta on julkaistu ennakkoo Bensas, Bebe ja Askeleit -sinkut.