Mitä muuta yhteistä Arella ja Ruudolfilla on freestyle-räpin suomenmestaruuden lisäksi? Vastaus ilmenee iisisti tästä uutuusvideosta

Are julkaisi uuden videon splittilevyltään Krison kanssa.

Jyväskyläläisellä Arella ja helsinkiläisellä Ruudolfilla on jotain muutakin yhteistä kuin freestyle-räpin suomenmestaruus: kumpikin on löytänyt musiikkiinsa inspiraatiota Jeepeistä. Neljäsosa meksikolainen suomenmestari julkaisi Karri Koiran kanssa Muistutat mun jeeppii -singlen loppuvuodesta 2014, ja nyt Are seuraa samoja renkaanjälkiä.

Tänään Arelta ilmestyi video Krison tuottamaan Jeeppimusiikkia-raitaan. Kappale on Aren ja Krison yhteiseltä splittijulkaisulta Promonauha / Aina valveilla, joka tuli vastikään ulos Meiän Musiikin kautta.

Tiedossa ei ole tarkalleen, kuinka monella autoilijalla äidin tekemä makaroonilaatikko ehti jäähtyä Aren ajaessa videon kuvauksissa 10 km/h Kuokkalan sillalla. Enää Arella ei kuitenkaan pitäisi olla aihetta kohtuuttoman hitaaseen kruisailuun, joten tieraivon kohteeksi joutumisen riski lienee huomattavasti matalampi kuin kuvausten aikana.

Noin kymmenen vuotta musiikkia yhdessä ja erikseen tehneiden Aren ja Krison yhteisjulkaisun levyjulkkarit järjestetään ”stadin Kortepohjassa” eli Kallion Mascotissa 16. maaliskuuta. Sitä ennen kaksikko nähdään parilla muullakin keikalla. Ensin tiedossa on perjantaina 9. maaliskuuta Joensuun Teatteriravintolan klubilla, jossa on tiedossa Boom Bap Rap Special -iltamat. Seuraavana iltana duo keikkailee kotikentällään Jyväskylän Lutakossa Feel the Flow -tapahtumassa.