”Mitä enemmän oon tästä aiheesta keskustellut, sitä varmemmaks oon tullut siitä että nää asiat koskettaa ihan liian monia ihmisiä”: F palaa elämänsä suurimman tragedian ääreen

Alina Ainola

Uutta materiaalia julkaissut artistitulokas nähdään pian lämppärinä Pyhimyksen Tapa poika -kiertueella.

Viime syksynä kaksi ensimmäistä singleään julkaissut F on palannut julkaisurintamalle. Naisräppärin uusin hengentuote on Hajoaa, joka käsittelee artistin tähänastisen elämän suurinta tragediaa.

Hajoaa on tarina siitä, millaista on olla tukena syvissä vesissä kamppailevalle läheiselle ja siitä, miten se horjuttaa omaa maailmaa. Kappale on F:n mukaan omistettu kaikille, jotka välittävät toisesta ihmisestä ehdoitta.

– Mitä enemmän oon tästä aiheesta keskustellut, sitä varmemmaks oon tullut siitä että nää asiat koskettaa ihan liian monia ihmisiä. Niitä ihmisiä jotka elää jonkun itsensä kanssa kamppailevan tyypin vierellä. Niitä jotka päivästä toiseen nousee sinne paskan keskelle tekemään uudestaan ja uudestaan kaikkensa toisen puolesta. Niitä jotka ylipäätään välittää yhtään kenestäkään. Tää on niille. Tää on teille, F kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Kappaleen ympärille on tehty myös pysäyttävä livevideo. Videon kuvauspaikkana toimi vanha saha pakkasyönä.

– Erilainen, surullisempi versio biisistä ja koskettava live-esitys karussa ympäristössä tekee Hajoaa:n luoman maailman kokonaiseksi, artisti toteaa.

Kuuntele Hajoaa alta. Video julkaistaan keskiviikkona 28. helmikuuta.