Mikäli Kuben uusista julkaisuista ei ole jo tullut ähkyä, niin tämä EP kannattaa tsekata – toisena osapuolena kuullaan Eevil Stöönkin hehkuttamaa kongolaistaustaista artistia

Kuben ja NCO:n Poliittisesti Correcti -EP on nyt ulkona.

Yhtenä kotimaisen rap-kentän tuotteliaimmista hahmoista tunnettu Kube on saanut taas uuden julkaisun ulos. Tällä kertaa kyseessä on Kuben ja turkulaisen NCO:n yhteisproggis Poliittisesti Correcti, jonka on julkaissut Monsp Records.

Tuore EP on jo Kuben toinen yhteisjulkaisu reilun puolen vuoden sisällä, sillä joulukuussa julkaistiin vantaalaisartistin kimppalevy Eevil Stöön kanssa. NCO saa propsit kyllä Stööltäkin, niputtihan tämä uudehkon artistin ”nuoren polven top-kolmeen” Koska mä voin -kappaleellaan.

Kuben ja NCO:n EP:ltä löytyy jo aiemmin julkaistujen singlelohkaisujen PC:n ja Hotboxin lisäksi kolme uutta raitaa. Levyn ainoana vierailijana kuullaan Kuben keikoiltakin tuttua Jakobia, joka rakentaa myös omaa soolouraansa.

Toistaiseksi levystä ei ole tiedossa fyysistä painosta, mutta suoratoistopalveluista platta kyllä löytyy. Sen pidemmittä puheitta kaksikon EP kannattaa iskeä soittoon vaikka tuosta alta.