Mikäli Joosu J:n uudet räpit vakuuttavat ja oman materiaalin tekeminen kiinnostaa, niin tänään kannattaa suunnata Jyväskylän Veturitalleille

Tuomas Nurmi

Joosu J julkaisi uuden singlen.

Jyväskyläläinen Joosu J on julkaissut uutta materiaalia Ei kiitti -nimisen singlen muodossa. Ruubenin tuottamalla kappaleella kuullaan vierailijana Mouhous-yhteyksistäkin tuttua Van Hegeniä.

Edesmenneessä Korstoraatiossakin vaikuttanut artisti julkaisi aiemmin tänä vuonna singlet Takas mäkeen sekä Leijailen. Lisäksi hän oli mukana myös Rekamin tulevan Pihlderberg-tuottajalevyn ensimmäisellä singlelohkaisulla.

Mikäli artistin osaaminen vakuuttaa ja oman materiaalin rustaaminen kiinnostaa, niin Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään tänään jälleen kulttuuriyhdistys TUFF:n räppikerho. Ilmaisessa Joosu J:n ja Soul Valpion vetämässä kerhossa pureudutaan kirjoittamiseen, äänenkäyttöön ja rytmitykseen sekä tutustutaan yleisesti hiphop-kulttuuriin. Parituntinen sessio alkaa klo 17 ja lisäinfoa aiheesta löytyy täältä.

Tsekkaa Tuomas Nurmen ohjaama Ei kiitti -uutuusvideo alta. Ilmeisesti kalansilmäobjektiivista on muodostumassa pienimuotoinen trendi, sillä ainakin Chebaleban ja Henry K:n uusilla videoilla on hyödynnetty samaa visuaalista tehokeinoa.