Mikäli hiphop, grillisafka, rento oleskelu ja mahdollisuus päästä rap-ryhmän videolle houkuttelevat, niin viikonloppuna kannattaa suunnata Hämeentien skeittipuistoon

Agenda eli Tomi Samsung, Klenkka-Henkka ja Solekki.

Skeittipuistossa järjestetään Agenda Openair Jam -ilmaistapahtuma.

Liveblast Festivalin pelikenttänäkin tunnettu Hermannin skeittipuisto toimii tulevana viikonloppuna jälleen hiphop-painotteisen tapahtuman järjestämispaikkana. Tällä kertaa tiedossa on Agenda Openair Jam -niminen ilmaistapahtuma, joka tuo paikan päälle DJ:n, open mic -sessareita, grillisafkaa sekä rap-kokoonpano Agendan.

Tomi Samsungin, Klenkka-Henkan ja Solekin muodostama ryhmä esittää tapahtumassa syksyllä julkaistavan uuden Aina & ensin -levynsä materiaalia. Kolmikko taltioi tapahtumasta myös kuvamateriaalia tulevalle musiikkivideolleen. Paikalle on saapumassa useampi kuvaaja dronejen kanssa, joten tilaisuuteen toivotaan etenkin skeittareita ja BMX-harrastajia.

Agenda Openair Jamin järjestää yhteistyössä Agendan kanssa Egg Head Studio talkoovoimin. Tärkeintä tapahtumassa on järjestäjien mukaan rento meininki ja yhdessäolo.

Kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma alkaa lauantaina 1. syyskuuta klo 14 ja päättyy viimeistään iltakymmeneltä. Agenda Openair Jam löytyy Facebookista täältä.