Mikael Gabrielin TASOI-levy-yhtiö kasvoi uudella artistilla! PastoriPike: ”Hypin onnesta!”

Räppäri Mikael Gabrielin luotsaama Tasoi Records on jälleen kasvanut yhdellä artistilla, sillä Pastorit-nimisessä kokoonpanossa vaikuttanut PastoriPike on allekirjoittanut levytyssopimuksen.

Vuonna 2009 räppäämisen aloittanut PastoriPike tunnetaan suomiräppiskenessä energisenä ja suorapuheisena henkilönä, joka ei jännitä isojakaan lavoja, sillä mies on nähty MG:n rinnalla useilla festarilavoilla.

FUM.FI:n tavoittama Pike kertoi olevansa sopimuksesta todella onnellinen, mutta Tasoin kanssa solmittu soppari ei tullut miehelle yllätyksenä.

– Sanotaan näin, että olemme jo pitkään puhuneet Miklun kanssa siitä, että haluaisin tehdä sooloräppiä. Kun totesi Miklulle, että haluan tehdä musiikkia hänen kanssaan, hän vain totesi, että ”odota rauhassa, kyllä se tapahtuu sitten aikanaan”. En vain odottanut, että kaikki tämä tapahtuisi näin nopeasti.

– Mulla on aina ollut tahtotilana, että haluan Tasoille. Vihdoin ja viimein stressi on ohi, eikä mun tarvitse miettiä, vaan urani saa olla hyvän ystäväni käsissä. Hän katsoo perääni.

Pike kertoi olevansa tilanteesta todella onnellinen.

– Kun kirjoitimme paperit, itkin onnesta sisälläni. En tietenkään voinut näyttää sitä ulospäin, mutta kotiin päästyäni hypin ilosta!

Miehellä on selkeät suunnitelmat uransa ja artistikuvansa suhteen.

– Kun ihmiset tulevat keikoilleni, lupaan, että he yllättyvät aina. Haluan, että ilmassa on energisyyttä, rakkautta ja rauhaa. Sen voin kuitenkin luvata, että ainakaan kahteen vuoteen ette tule kuulemaan mitään rakkausbiisejä. Nyt on pelkkää bulifleimiä!

Faneilleen PastoriPike haluaa välittää hyvää, positiivista sanomaa.

– Olkaa suorapuheisia, tehkää asioita, joita rakastatte ja olkaa lojaaleja ystäviänne kohtaan.