Mikael Gabrielin uusi levy on täynnä vierailevia tähtiä – ”Tää albumi on ollu siisti tehdä näiden tyyppien kans”

Mikael Gabriel julkaisi uuden albumin.

Popin kautta takaisin räpin pariin kulkenut Mikael Gabriel on julkaissut uuden albuminsa nimeltään Big Steppa.

Kyseessä on artistin ensimmäinen täysverinen räppialbumi alusta loppuun. Mukana levyllä on joukko lukuisia vierailijoita, joihin lukeutuvat supertähtiin William, Cledos, TheoFuego, Sini Sabotage, Joe L, Nebi, Ani, Jambo ja Kerza. Albumin yhtenä tuottajana oli MD$, joka sai vastikään kaksi Grammy-ehdokkuutta.

”Tällä albumilla on mukana kaikki ne tyypit jotka määrää täs geimis. Tää albumi on se, joka määrää täs geimis”, toteaa Mikael Gabriel ja jatkaa:

”Tää albumi on ollu siisti tehdä näiden tyyppien kans, koska musta on pitkästä aikaa löytynyt taas pieni räppimonsteri, joka on pääsyt toteuttamaan niitä samoja asioita, joihin rakastuin aikoinaan räpissä. Musta tuntuu että tää on se juttu, jossa mun intohimo on suurimmillaan. Tää on se juttu, jonka mä osaan kaikkein parhaiten. Tää saattaa olla se juttu, jonka osaan kaikkein parhaiten kaikista täällä. Se jää teiän arvioitavaks. Mä toivon että te tykkäätte tästä taiteesta ja energiasta mitä me ollaan luotu teille.”

Visuaalisuus on aina ollut iso osa Mikael Gabrielin artistiutta, minkä annetaan näkyä myös uuden albumin julkaisulla. Tuoreen pitkäsoiton kylkeen on tehtailtu neljä New Yorkissa kuvattua ja Kaverikarimin ohjaamaa musiikkivideota, joista kolme aiemmin julkaistua voi katsastaa uutisen lopusta. Albumin nimikkobiisi Big Steppan musiikkivideo saa ensinäyttönsä keskiviikkona 30. marraskuuta.

”Leikkikenttänä tällä albumilla on New York, joka on mulle tärkee kaupunki. Se tulee esille monta kertaa näissä biiseissä ja videoissa. Sieltä mistä räp on kotoisin, sieltä lähtee myös Big Steppa”, Mikael Gabriel summaa.

Kuuntele albumi julkaistujen videoiden kera alta.