Mikael Gabriel ottaa Tavastian haltuunsa syksyllä – tiedossa puhdasoppinen räppikeikka

TASOI Rap Show'ssa tullaan kuulemaan paljon MG:n normaalista keikkasetistä poikkeavaa materiaalia.

Tänään uuden 6K EP:n julkaissut Mikael Gabriel ottaa syyskuussa Tavastian haltuunsa ainutlaatuisella TASOI Rap Show’lla. Tiedossa on laimentamaton paketti raakaa sylkemistä, joten radiohittejä illan settilistassa ei tulla kuulemaan. Sen sijaan paikalle saapuu useita vierailijoita ja luvassa on sataprosenttisen aito räppikeikka.

Tavastian erikoiskeikka on Mikael Gabrielin ensimmäinen Helsingin legendaarisella rock-klubilla. Samalla se edustaa samaa puolta helsinkiläisartistista kuin tuore EP-julkaisukin.

– Päättäessäni HIMMEE-kiertueeni maaliskuussa, lähdin lomailemaan tyttöystäväni ja tuottajani kanssa Losiin. Aika nopeasti löysin itseni kirjoittamasta uusia biisejä. Multa on kysytty paljon Vain elämään jälkeen, että aionko jatkossa vaan laulaa ja vanhat fanit on ollut siitä jopa huolissaan. Räppääminen on kuitenkin syvällä sydämessäni ja aina osa mua, enkä aio sitä koskaan lopettaa. Näiden biisien kautta toivon, että jengi pääsee tutustumaan lisää myös mun toiseen puoleen ja muistaa kuka on Suomen kovin räppäri. Se tullaan näkemään myös Tavastialla syyskuussa. Venaan sitä keikkaa todella paljon, MG kommentoi tiedotteessa.

TASOI Rap Show järjestetään Tavastia-klubilla lauantaina 2. syyskuuta. Lipunmyynti keikalle alkaa Tiketissä tiistaina 11. heinäkuuta.