Mikael Gabriel ja Isac Elliot yllättävät yhteis-EP:llä

MG ja Isac Elliot heittävät myös pari yhteiskeikkaa, joista ensimmäisen jo tulevana lauantaina.

Voi vain kuvitella, kuinka moni esiteinityttö kiljahti tänä aamuna riemusta, kun Mikael Gabrielin ja Isac Elliotin yhteistyönä tekemä, miesten nimiä kantava EP oli ilmestynyt suoratoistopalveluihin.

Kolmen biisin EP on varmalla kädellä tuotettu ja rullaa keskimmäisen biisin nimen mukaisesti pehmeästi eteenpäin. Varsinkin ei-räpätyt osuudet tuovat mieleen suorastaan vanhat kunnon poikabändit 90-luvulta.

– Me ollaan työstetty tätä proggista jo niin kauan, että on enemmän kuin siistii saada biisit vihdoinkin ulos muiden kuultaviksi. Mun mielestä Isac on aina ollut supersiisti artisti, ja mieltä lämmittää se, et tää pitkäaikainen haave työskennellä Ikken kanssa toteutui vihdoin. Meillä synkkas heti kun eka kerran tavattiin, ja nyt meillä on yhteinen projekti, jonka tiimoilta päästään tekeen himmeitä juttuja. Näistä biiseistä voi olla superylpee, Mikael Gabriel hehkuttaa.

Ensimmäinen himmee juttu nähdään jo tulevana lauantaina, kun Mikael Gabriel ja Isac Elliot esiintyvät yhdessä Emma Gaalassa Espoon Metro Areenalla. Kaksikko nähdään yhdessä myös Ruisrockin lavalla perjantaina 7. heinäkuuta.