Mikael Gabriel ja Isac Elliot jatkavat yhteistyötään – tiedossa yhteiskiertue

Nana Simelius

Kaksikko julkaisi uuden singlen nimeltä Maailman laidalla.

Suomen suosituimpien artistien joukkoon lukeutuvat Mikael Gabriel ja Isac Elliot julkaisivat helmikuussa yhteisen EP:n Mikael Gabriel x Isac Elliot. Kahden nuorisoidolin lyöttäytyminen yhteen kantoi hedelmää, sillä kolme raitaa käsittäneen EP:n kappaleita on striimattu yhteensä lähes 11 miljoonaa kertaa. Lisäksi RZY:n tuottama Liikaa sussa kii nousi Spotifyn piikkipaikalle ja radioiden toiseksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

Nyt yhteistyö saa jatkoa tänään julkaistun Maailman laidalla -singlen muodossa.

– Meil on ollut alusta asti Isacin kanssa ihan ainutlaatuinen meininki. Kaikki yhteinen tekeminen on lähtenyt aidosta halusta tehdä yhdessä ja suuresta kunnioituksesta toista kohtaan. Tuntuu jopa vähän haikeelta päättää tää, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan, Mikael Gabriel kommentoi tiedotteessa.

Yhteistyö saatetaan päätökseen joulukuussa yhteiskeikoilla, jotka kattavat kuusi paikkakuntaa eri puolilla Suomea. Lipunmyynti keikoille alkaa lauantaina 23. syyskuuta klo 10.

– Luvassa on tosi spessut keikat ja haluun painottaa, että tää on todellakin vika mahdollisuus nähdä mut ja Miklu yhdessä livenä tämän projektin tiimoilta. Me kelattiin, että tää yhteistyö on ollut niin huikea ja ainutlaatuinen, että se ansaitsee näyttävät jäähyväiset. Oon tosi iloinen, että tehtii tää juttu yhdessä Miklun kanssa ja huippua, että fanit ovat kyselleet keikkojen perään niin paljon, että päästään tekemään tää rundi, Isac Elliot jatkaa.

Mikael Gabriel X Isac Elliot  – Maailman laidalla Live 2017:

Pe 1.12.2017 klo 19 Verkatehdas, Hämeenlinna
La 2.12.2017 klo 19 Tampere-talo
Su 3.12.2017 klo 19 Kultturitalo, Helsinki
To 7.12.2017 klo 19 Logomo, Turku
Pe 8.12.2017 klo 19 Rytmikorjaamo, Seinäjoki
La 9.12.2017 klo 19 Oulu Areena