Mikä on homman nimi? MCP & Kimbon kohdalla ei ainakaan tuoreimpien trendien seuraaminen

Kaksikko jatkaa espoolaisen rataräpin perinteitä.

Olari 21 Musiikin nuoremman sukupolven edustukseen lukeutuva espoolaisduo MCP & Kimbo on julkaissut uutta materiaalia. Tällä kertaa yhtye on saanut raidalleen mukaan samoilta kulmilta ponnistaneen Jeijjo & Nupi -kaksikon.

Duon uutuusjulkaisu Homman nimi ei liiku nykytrendien mukaisesti trapin soundimaailmassa, sillä sen tuotannosta on huolehtinut boom bap -henkisistä biiteistään tunnettu Loasteeze. DJ:näkin kunnostautunut tuottaja on vastannut myös kappaleen scratcheista.

– Me halutaan pysyä melkolailla perinteisellä espoolaisella linjalla musan suhteen. Noi uudet suuntaukset ei oo oikeen meidän juttu. Ollaan kasvettu perinteisen ysäri- ja kakstuhattaluvun alun räpin sekä vanhemman funkin parissa. Tällanen vanhemman koulukunnan letkee radotusmeno ja skidisti humoristinen meininki on selkeesti se meiän juttu, MCP kommentoi.

Kaksikolta on tulossa lähiaikoina kokopitkä levy, joka on lähdössä painoon jo tällä viikolla. Ennen albumin julkaisua tiedossa on kuitenkin vielä singlelohkaisu Ota haltuun, jossa on mukana Eino Antiwäkki.

Kappaleesta julkaistaan myöhemmin video. Ota sitä ennen Homman nimi haltuun audiomuodossa alta!