MC Taakibörstan PA2001 EP sai lisäraidan – myös uusintapainos on kohta loppuunmyyty

Olari 21 -edustusta aika lailla tasan 21 vuotta sitten.

Koiratarha on taas radalla.

Svart Records julkaisee kolmen viikon päästä MC Taakibörstan loppuunmyydystä PA2001 EP:stä uusintapainoksen, kuten uutisoimme viime kuussa. Tuolloin uutisesta jäi kuitenkin uupumaan pieni yksityiskohta: samaan aikaan ilmestyvän Ritarikunta-vinyylipainoksen tapaan myös Taakibörstan uusintapainokselta löytyy bonusmateriaalia.

Uusintapainoksella on nimittäin alkuperäisten raitojen ohella mukana Tuomion & Koneen debyyttilevyllä julkaistun Koiratarha radalla (Studiolasermix) -kappaleen alkuperäinen versio. Yhteistyöraita oli alun perin purkitettu Börstan seuraava julkaisu mielessä, mutta lopulta se julkaistiin vuonna 2005 Edu Kehäkettusen Lentäjän koira -albumilla. Originaaliversio saa siis nyt julkaisunsa ensimmäistä kertaa vinyylillä.

Uusintapainoskin on turkulaislafkan mukaan pian loppuunmyyty jo ennakkoon. Toisin sanoen mikäli levy kiinnostaa, niin kannattaa olla nopea!

Koiratarha radalla -klassikon molemmat versiot pääset kuuntelemaan alta. Taakibörstalta on tulossa uuttakin materiaalia, mutta sitä odotellessa mennään näillä!