MC Taakibörsta jää keikkatauolle, mutta ei hätää: Raimo on ollut studiossa!

Olarilainen kulttihahmo julkaisi semituoretta materiaalia.

Viime vuonna pitkään odotetun paluun tehnyt MC Taakibörsta jää määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle. Ryhmä vetää toistaiseksi viimeiset keikkansa tänä viikonloppuna Helsingin Tavastialla, jossa lavalle nousevat myös Tuomio & Kone sekä Raimo & Ässä. Perjantain keikka on ollut jo pidemmän aikaa loppuunmyyty, mutta lauantain alkuillan keikalle on Tiketin lipputilanteen perusteella edelleen tilaa.

Olarin kaartin seuraajien ei kannata silti masentua, sillä ylilyrisoitunut kauluspaitojen horjumaton kannattaja Raimo on julkaissut (lähes) uutta materiaalia. Raimo ja DJ Didier jumittautuivat loskaisena viikonloppuna studiolle, jonka seurauksena kaksikko sai kasaan uuden version Ostarin rokkitähti -kappaleesta.

Mikäli FUM.FI:n SLT-tutka ei ole ollut totaalisen epäkunnossa, niin tämä on laskujemme mukaan Raimon ensimmäinen oma julkaisu yli kymmeneen vuoteen. Edellisen kerran olarilaisen kulttihahmon materiaalia on tullut ulos Räemixin muodossa elokuussa 2007. Sen jälkeen Raimoa on kuultu ainoastaan fiittamassa muutamissa kappaleissa esimerkiksi SMC LähiörottienJeijjo & Nupin ja Ali & Moden julkaisuilla.

Kuuntele vuoteen 2017 päivitetty Ostarin rokkitähti alta! Pienenä lisämausteena todettakoon, että Spotifyssa kappaleen julkaisijaksi on merkitty Aluekeskus.