Mapea halusi tehdä toivoa antavamman version Jujun kappaleesta – ”joskus se pieninkin valon pilkahdus voi auttaa jaksamaan nykymaailmassa”

Mapean remix Jujun "Et sinä yksin" -kappaleesta julkaistiin viime perjantaina.

Viime perjantaina julkaistiin remix Jujun kappaleesta Et Sinä Yksin. Mapean tekemä remix yhdistelee 90-luvun boombappia akustiseen poppiin ja sitä kautta aina reggaetoniin.

”Jujun kirjoittama kappale Et Sinä Yksin ft. Hanna on puhutellut monia. Yksinäisyys ja syrjäytyminen ei katso ikää, sukupuolta tai sosiaalista statusta. Pahimmillaan se voi satuttaa muita tai viedä elämän halun. Tämän takia halusin tehdä hieman toivoa antavamman version kappaleesta. Koska joskus se pieninkin valon pilkahdus voi auttaa jaksamaan nykymaailmassa”, kertoo mapea.

Ensimmäisen Jujun kanssa tehdyn yhteistyön jälkeen Markus Seppä, alias mapea on tuottanut sekä ollut aputuottajana 100 kappaleessa. Yhteensä nämä kappaleet ovat suoratoistaneet yli 45 miljoonaa kertaa. Vuonna 2012 Markus tuotti ensimmäisen kokopitkän projektinsa 931 Flegmaatikoiden kanssa. Samana vuonna hän tuotti monia kappaleita mm. Jujulle, Lord EST:lle, Silkinpehmeelle, sekä perusti itsenäisen levy-yhtiön Cosmic Playgroundin.

Vuonna 2013, tuore levy-yhtiö julkaisi ensimmäisen albumin; Silkinpehmeen Mun Beverly Hills. Myöhemmin samana vuonna Markus aloitti työskentelyn Jujun Julius Kivi on Hullu -albumin kanssa, joka oli ehdolla ”Vuoden hiphop-albumiksi”, sekä myi kultaa kahdella platinum-kappaleella vuonna 2014.

Tämän jälkeen pitkän linjan rap-artistit Kalle Kinos ja Olli PA julkaisivat myös Cosmicin Playgroundin kautta. Vuonna 2018 mapea aloitti yhteistyön Rico Tubbsin kanssa, ja päätti samalla keskittyä sooloprojektiinsa.

Kuuntele remix alta.