Mansesteri versioi juhlavuotensa kunniaksi Ressu Redfordin hittiä – Ressun ainoa ehto oli: ”Tehkää siitä hitti!”

Kuuntele Mansesterin uusi sinkku.

Mansesteri julkaisi alkuviikosta 10. juhlavuotensa kunniaksi alkuperäisellä kokoonpanolla uuden sinkun. Kuka on se oikea on Ressu Redfordin alkuperäiskappale, joka kertoo nimenomaisesti sen oikean etsimisestä, suurista tunteista, sekä myös irti päästämisestä.

Kappaleen toivotaan herättävän kuuntelijassa paljon ajatuksia, pohdintoja, sekä muistoja elämän varrelta, mutta on samalla sekä voimaannuttava ja lohduttava yksinäisille ja sitä oikeata etsiville ihmisille. Biisin tuotannosta vastaa JoniZankieVuorinen.

”Tuli pari vuotta sitten tosi nostalginen fiilis kun Kuka on se oikea -kappale soi keikka-autossa radiosta, ja samantien meille kaikille iski fiilis että tästä on pakko tehdä oma versio. Kyselimme hetimiten Ressulta ja Warnerilta luvat ko. kappaleen uudelleen sovittamiseen ja se kävikin todella nopeasti ja kivuttomasti”, yhtye kertoo prosessista.

Ressu Redfordilla oli kuitenkin yksi ehto: ”Tehkää siitä hitti!”

Mansesteri on raptrio, jonka muodostavat Tampereelta kotoisin olevat Mc Mane, Vainoharha, sekä DJ Kalu. Mansesterin 10v Juhlavuoden kunniaksi ison kiertueen lisäksi heiltä ilmestyy tänä vuonna jokunen uusi kappale alkuperäisellä kokoonpanolla, johon kuuluvat myös Inde Morjesta, sekä Sarkastinen.

Kuuntele biisi alta: