Mansesteri on uudella biisillään hieman herkemmän asian äärellä

Mansesterilta tippui noin viikko sitten uusi sinkku.

Tamperelainen rap-yhtye Mansesteri julkaisi vajaa viikko sitten 22. helmikuuta uuden singlen ja videon Tarvin aikaa. Kappale on tarina sivuraiteelle ajauteen nuoren elämästä.

Koskettavalla biisillä vierailee  nouseva tähti ja todellinen viihteen moniottelija Lassi Viljanen. Viljanen on tuttu mm. Idolisista ja Suomen Karaoken SM-kilpailusta.

Tarvin aikaa on varsinkin bändin solistille Mc Manelle henkilökohtaisesti tärkeä laulu. Ideatasolla se on ollut olemassa jo pitkään.

”Tarkoitus oli tehdä oma soolobiisi, mutta Vainis piti sitä henkilökohtaisuudesta huolimatta tosi samaistuttavana ja halusi ehdottomasti lähteä mukaan. Mun oma säe kertoo parhaasta nuoruudenystävästä, jonka elämä lähti jo lastenkodin kautta vähän väärille raiteille, sekä mun omista fiiliksistä ja tunteista häntä kohtaan. Mulla on ollu jo vuosia mielessä, että haluan tehdä siitä ihmisestä biisin, mutten oo saanu purettua sitä oikeella tavalla sanoiksi. Joskus tarvii vähän etäisyyttä ja aikaa asioiden käsittelyyn, sekä niiden purkamiseen, siitä itse biisikin sai nimensä”, Mansesterin jäsen Mc Mane kertoo kappaleen taustoista.

Tuotannosta vastasi Mansesterin hovituottaja JoniZankieVuorinen sekä miksauksesta ja masteroinnista Mansesterin alkuperäisjäsenenäkin tuttu SasuSarkastinenSalonen.

Mansesteri on tällä hetkellä 10-vuotisjuhlakiertueella. Keikoilla kuullaan läpileikkaus Mansesterin tuotannosta aina alkuajan hiteistä alkaen, sekä ensimmäistä kertaa livenä Mc Manen valikoituja soolokappaleita. Mansesterin mukana kiertuekeikoilla esiintyy bändin toinen alkuperäisjäsen Inde, joka julkaisee myös pian uutta soolotuotantoaan.

Viikon takaisen biisin kuulet alta: