Make Your Mark Galleryn uusi vuosi alkaa katutaiteilija Jussi TwoSevenin näyttelyllä

Jussi TwoSevenin teos +2347mm.

"Vesi on noussut. Pysähtynyt maisema, hiljainen ja aivan tyyni. Valot palavat edelleen. Onko tulva vain väliaikainen? Jääkö jälkeen muutakin kuin hetken kauniit heijastukset?"

Helsinkiläisessä graffiti- ja katutaiteisiin erikoistuneessa Make Your Mark Galleryssa avautuu vuodenvaihteen jälkeen uusi näyttely, jonka takana on tunnettu suomalainen sabluunataiteilija Jussi TwoSeven. Flood jatkaa Jussi TwoSevenin ympäristöteemaa, jota hän on aiemmin toteuttanut muun muassa julkisiin tiloihin maalaamiensa eläinkuvien muodossa.

– Näyttelyn kaupunkiaiheiset teokset on maalattu samaan tapaan kuin katutaideteokseni; sabluunoiden avulla maalatulla spray- ja akryylimaalilla, taiteilija kertoo tiedotteessa.

Vuonna 1983 syntynyt Jussi TwoSeven on helsinkiläinen nykytaiteilija, jonka taiteelliset juuret ovat graffitissa ja nykytaiteessa. Teini-ikäisenä graffitikulttuurista kiinnostuneen ja vuonna 2004 stencil-tekniikan käytön aloittaneen taiteilijan töissä on havaittavissa edelleen vaikutteita perinteisestä graffitista.

Näyttelyn avajaiset pidetään 6. tammikuuta ja teokset ovat esillä tammikuun loppuun asti. Lisätietoa löytyy täältä ja Jussi TwoSevenin verkkosivuilta.