Maailman tunnetuin muotokuva inspiroi myös Tasoi Recordsin uutta lupausta

Ege Zulu julkaisi toisenkin Italiaan viittaavan kappaleen.

Viimevuotisella Mamma mia -kappaleellaan huomiota herättänyt Tasoi Recordsin uuden aallon lupaus Ege Zulu on julkaissut uutta materiaalia. Tuoreella singlellään tulokas seuraa ainakin jossain määrin Nikke Ankaran jalanjälkiä, sillä nyt molempien portfoliosta löytyy kappale nimeltä Mona Lisa.

Vaikka raidoilla onkin sama nimi ja molemmissa puhutaan naiselle, niin mistään Xerox-kopioista ei todellakaan ole kyse. Jos lahtelaiskollegan teksteissä maalaillaan kuvaa suhteesta exään, niin Ege Zulun raidalla taas ihmetellään kiinnostuksen kohteen kylmää asennetta ja feikkiä hymyä.

Uutuuskappaleessa on mukana myös aiemmin Monsp Recordsille levyttäneen Cavallini & Shrty -kaksikon toinen osapuoli Shrty. Ege Zulua kuultiin duon alkuvuodesta julkaistulla EP:llä, joten vastavierailu taitaa tämän jälkeen olla puoliksi kuitattu.

Mona Lisan tuottajina ovat kunnostautuneet pitkän linjan tekijät Aksim ja Pianomies. Kitaran varresta löytyy Tuomo Dahlblom, joka oli mukana Aksimin viimevuotisella Tarvii-kappaleellakin.

Kappaleesta on tehty Mitro Boahenen ohjaama ja kuvaama musiikkivideo. Tsekkaa video alta.