Lyömättömät julkaisi kokoonpanonsa historian toisen singlen – mutta millä asialla nämä äidin pikku vapaustaistelijat ovat?

Tuplasinglen toisella raidalla kuullaan ihan uudenlaista Lyömättömät-soundia.

Toistaiseksi hieman pienempää meteliä julkaisurintamalla pitänyt Lyömättömät on saanut ulos uutta materiaalia. Vaikka kolmikko on tehnyt jo pitkään yhteistyötä, on nyt suoratoistopalveluihin iskeytynyt tuplasingle silti vasta toinen julkaisu yhteisen nimen alla.

Tuplasingleltä löytyy huikealla nimellä siunatun Äidin pikku vapaustaistelijat -kappaleen lisäksi raita nimeltä Hunajaa. YleX:n taajuudeltakin tutun ryhmän tuottaja-DJ kertoo olevansa superhaipeissa tuoreesta paketista.

– Meillä on paljon biisejä demoina ja työn alla, oikeastaan about albumillinen musaa on kirjoitettu, mutta tehdään nyt pikkuhiljaa näitä valmiiksi. Koettiin että nämä kaksi biisiä, joista molemmat ovat tosi erilaisia, olisivat hyvä tapa avata taas peli pienen julkaisutauon jälkeen, Xmies kommentoi.

Xmiehen mukaan Äidin pikku vapaustaistelijoita on vedetty livenä jo noin vuoden ajan, ja se on purrut jokaisella kerralla todella hyvin yleisöön. Sen sijaan Solosen, Kosolan ja Xmiehen toista uutuusraitaa ei ole kuultu keikoilla lähes lainkaan.

– Se on meille täysin uusi aluevaltaus ja vähän haastavampi, mutta nyt viikonloppuna vedettiin se Kokkolassa ekaa kertaa kunnolla ja se toimi tosi hyvin, Xmies jatkaa.

Mutta mikä tekee jälkimmäisestä kappaleesta haasteellisen livenä? Kuuntele träkit alta!