Lukas Leon lähtee ensimmäiselle omalle rundilleen – tsekkaa keikkapaikat täältä!

Cheekin suojatin oma kiertue alkaa syyskuussa.

Liiga Musicin ensimmäinen artistikiinnitys Lukas Leon julkaisi kesäkuussa esikoisalbuminsa Simban, joka on siitä asti roikkunut Suomen virallisen albumilistan kärkikahinoissa. Nyt 20-vuotias tulokas on ilmoittanut lähtevänsä albumin nimeä kantavalle kiertueelle.

Syyskuun alusta joulukuun loppuun asti kestävä kiertue käsittää tällä tietoa 25 keikkaa, joista yksi on laivakeikka Silja Europalla. Cheekin suojattina Täältä sinne -kiertueella ympäri Suomea keikkaillut artisti kertoo jo odottaneensa omaa keikkarundia.

– Siitä asti, kun droppasin SIMBA -platan ja huomasin kuinka hyvin jengi otti sen vastaan ni oon odottanu et pääsen kiitollisena elämäni ensimmäiselle OMALLE keikkarundille levittää lovee kaikille, artisti kirjoittaa Facebookissa.

Kiertue alkaa Kokkolan Sokos Hotel Kaarlesta 7. syyskuuta. Tsekkaa lista lopuista keikoista alta ja huomaa väkevät ”Jylhäkallion ylpeys” -vibat kuvassa! Pakko myös lisätä, että Vihdin ”Pimeiden kauppojen yö” kuulostaa nimen perusteella vähintääkin mielenkiintoiselta…