Lord Estin Reggaerekka on taas kustomoinnin kohteena – tällä kertaa asialla on tamperelainen platinahittejä takonut tuottajakaksikko

Yo dawg, I heard you like Lux Medusa...

Lukuisista hiteistään tunnettu Millionaire Men -tuottajakaksikko on jo jonkin aikaa työstänyt uutta konseptia, jossa ollaan remixien tekemisen äärellä. Lux Medusa -nimen alla duo muokkaa tunnettujen suomalaisten rap-vokaaliraitojen ympärille ajankohtaista klubisoundia esimerkiksi moombahtonin keinoin.

Ensimmäiseksi Lux Medusan koeputkeen joutui vuonna 2013 julkaistu Elastisen bileträkki Loppuviikko, josta muodostui tuottajakaksikon käsissä single nimeltä Viikonloppu. Kappale sai siinä määrin suopean vastaanoton, että se otettiin jopa osaksi Rähinä Recordsin keulahahmon keikkasettiä.

Nyt tuotantotiimi on päättänyt kustomoida uuteen uskoon Lord Estin ja Petri Nygårdin Reggaerekan. West Coast Customsin pojat tai Xzibit eivät ole Lux Medusan pajalla hommissa, mutta silti rekka on kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Reggaerekan pohjalta kasattu tuore singlejulkaisu kantaa nimeä Tankki täyteen, ja kuskin penkiltä löytyy edelleen Lord Est toimittamassa kesäistä tunnelmaa pakkasten keskelle. Kuuntele kappale alta!

Reggaerekka on saanut uutta väriä pintaan jo aiemmin, sillä sitä tuunasi jo vuonna 2012 tamperelainen rap-artisti ja tuottaja Sere. Tuolloin kappaleesta julkaistulle Reggaerekka (Toinen poski remix) -raidalle antoi oman panoksensa myös Timo Pieni Huijaus.

Alkuperäinen Reggaerekka on yksi Lord Estin uran isoimmista hiteistä. Kappaleen videolla nähdään Millionaire Men -kaksikko useampaankin otteeseen.