Lord Est teki ylistyslaulun kurveille – uutena yhteistyökumppanina astetta erikoisempi nimi

Tällä kertaa Lord Est ei puhu rallihommista.

Tamperelainen Lord Est on päättänyt tuoda lämpöä pakkasten keskelle tuoreella Bumpperi-kappaleellaan. Uutuussingleensä tyytyväinen rytmimusiikkiartisti kertoo vuoden 2018 lähteneen liikkeelle hyvillä fiiliksillä.

– Tuntuu, että pää on täynnä ideoita mitä pitäs saada ulos. Tänä vuonna aion aktivoitua julkaisujen suhteen ja pistää jatkossa sinkkuja ulos tiheämpään tahtiin, artisti paljastaa.

Uudella kappaleellaan Lord Est tekee ensimmäistä kertaa yhteistyötä Jimi Pääkallon kanssa. Kappaleen kertosäkeen laulaa Ellinoora Tuuri, jota Jimi Pääkallo osasi suositella aikaisempien yhteistyöprojektiensa pohjalta.

– Oon pitkään halunnut tehdä dueton naislaulajan kanssa, mutta mulla ei ole ollut sopivaa biisiä. Innostuin tästä Jimi Pääkallon lähettämästä rytmistä ja me kirjoitettiin ylistys naisten kurveille. Halusin tehdä biisin mitä laulaa mun naiselle kun me wainaillaan. Oon yleensä laulanut itse mun kertosäkeet, joten tää on hyvä lisä mun katalookiin, Lord Est sanoo.

Lord Est uskoo, että yhteistyö kappaleen tuottaneen Jimi Pääkallon kanssa saa jatkoa tulevaisuudessakin. Toistaiseksi työn alla ei kuitenkaan ole uutta pitkäsoittoa.

– Tällä hetkellä keskityn yhteen biisiin kerralla. Mun tavoitteena on julkaista 3-4 sinkkua tänä vuonna. Albumin tekeminen ei tunnu juuri nyt ajankohtaiselta. Tilanne voi olla erilainen loppuvuodesta, edellisen albuminsa vuonna 2015 julkaissut Lord Est toteaa.

Ota Bumpperi kuunteluun alta! Livenä Lord Est on mahdollista nähdä seuraavaksi Pohjanhovissa Rovaniemellä perjantaina 26. tammikuuta.