Likanen Etelä jatkaa pikkupaikkakunnan edustusta ja piikittelee pitkän linjan tekijöitä

Suosittu kaksikko julkaisi uutta materiaalia.

Noin kahdeksan vuotta siinä meni, mutta nyt se on täällä: Likanen Etelä on julkaissut jatko-osan vuoden 2010 Me tullaan kyliltä -raidalleen. Biitin kappaleeseen on tehnyt helsinkiläinen rap-artisti ja tuottaja Iivo, jonka kädenjälkeä on kuultu aiemmin esimerkiksi JXO:n ja Vinttikoiran julkaisuilla.

Spotifyssa jo pitkään isoja striimauslukuja takoneen Likasen Etelän jäsenet ovat maskeilla identiteettinsä suojanneet ADOD ja MC Rambo. Kirkkonummi-edustuksestaan tunnetun kokoonpanon tuotannossa käsitellään usein suomenruotsalaisuutta ja huumeita, eikä uusi kappale tuo muutosta kaksikon linjaan.

Lyriikoista löytyy kuitenkin tällä kertaa viittaus Vapaapudotukseen, joka on pitänyt hiljaiseloa vuonna 2003 julkaistun Kokeile uudestaan -levynsä jälkeen. TKK:n ja Myyrän muodostama vaasalainen ryhmä levytti aikoinaan Likasen Etelän nykyiselle levy-yhtiölle Monsp Recordsille.

Me tullaan kyliltä pt. II -träkille on kuvattu video, jonka tuotannosta vastaavat Clayhill-tuotantoyhtiön Titus Poutanen ja Buster CJ Berg. Tsekkaa tuoreimmat visuaalit Kirkkonummen pimeältä puolelta alta!