Likaiset pikkarit julkaisi esimakua tulevalta debyyttialbumiltaan – kuuntele uusi single tästä

Kaikki ennallaan -single sai myös rinnalleen musiikkivideon.

Kovassa nosteessa oleva Likaiset Pikkarit on julkaissut uuden singlen nimeltään Kaikki ennallaan.

Kyseessä on myös samalla esimakua yhtyeen loppuvuodesta julkaistavalta debyyttialbumilta. Kappale on kertomus kotiin pääsemisen tunteesta, saapui sitten mistä tahansa. Kuulijaa huijataan kappaleen nimellä, sillä yhtyeelle tunnusomainen punkrock on tällä biisillä saanut rinnalleen vahvoja indierockin sävyjä. Kyseessä onkin siis jokseenkin poikkeava tuotos siitä, mihin yhtyeen tuotannossa on saattanut tottua – mikä käy ilmi myös rumpali Riken tiedotteelle annetusta kommentista:

”Tätä biisiä on kiva soittaa, koska se on vähän erilainen kuin muut Pikkari-biisit. Alkuun sen työnimi olikin Indie, koska se kuulosti enemmän indierockilta kuin punkilta. Näen, että tulevaisuudessa voitaisiin soittaa enemmänkin tämän tyyppisiä biisejä.”

Laulaja-kitaristi Nipe on puolestaan kertonut uudesta kappaleesta näin:

”Kaikki ennallaan on ennen kaikkea toiveikas biisi. Alkuperäiset lyriikat olivat täysin päinvastaiset, mutta jossain vaiheessa ne kääntyivät kokonaan ympäri. Kappale kertoo siitä tunteesta, että on päässyt kotiin, tarkoitti se sitten ympäristöä, ihmistä tai mielentilaa.”

Uutta kappaletta ikuistettiin myös musiikkivideolla, jonka voi ottaa katseluun alta.