Likaisesta klubiträpistä henkilökohtaisempaan suuntaan – tältä kuulostaa uudistunut Tippa-T

Soundiaan uudistanut trap-artisti käyttää nyt nimeä Tippa.

Nimensä Tipaksi muuttanut Tippa-T esittelee tänään julkaistulla Satutat mua -kappaleellaan uudistunutta soundiaan. Turkulaisartisti on jo puolentoista vuoden ajan työstänyt uutta musiikkia, jolla kuullaan aiempaa enemmän kitaroita ja jonka aihepiirit ovat entistä henkilökohtaisempia.

Viitteitä uudesta suunnasta saatiin jo helmikuun puolella SoundCloudissa julkaistusta Salaisuus-kappaleesta. Musiikillisiksi vaikuttajikseen Tippa nostaa esiin muun muassa Alice In Chainsin ja Nirvanan sekä kotimaisen Apulannan.

– Uusi Tippa tulee varmaan aiheuttamaan ihmisissä kaikennäköisiä fiiliksiä. Ei ole kuitenkaan mitään järkeä junnata paikallaan. Oon soittanut ennen heviä ja punkkia ja haluan saada sitä vähän takaisin. Uudet biisit ovat skeba-träkkejä ja sanoitukset kertovat aika pitkälti niistä ongelmista, joita olen käynyt läpi tässä viime vuosina, Tippa kommentoi.

Satutat mua -singlen tuotannosta vastaavat Yung Larry sekä Aleksi Asiala. Kappale pohjautuu Tipan omakohtaisiin kokemuksiin.

– Oon kuluneen vuoden uinut aika syvissä vesissä, joten olen nyt tehnyt biisejä vähän eri kantilta kuin ennen. Uusien biisien teko on auttanut mua. Satutat mua kertoo ongelmista suhteessa, jossa on koko ajan jossain muualla kuin himassa ja yrittää pitää kasassa jotain, mikä on hajonnut jo kauan sitten. Siinä on vähän angsti-vibaa, mutta kuitenkin biisi bängää isosti. Toivottavasti biisi jeesaa jotain, joka pystyy samaistumaan noihin fiiliksiin.