Likainen liskodisko Porvoossa! Kultaisen Nuoruuden toinen kokopitkä on julkaistu

Kultainen Nuoruus julkaisi toisen albuminsa perjantaina.

Porvoosta ponnistava ja lähes kymmenen vuoden ikäinen yhtye Kultainen Nuoruus julkaisi perjantaina 8.3. uuden kokopitkän albuminsa, joka kantaa nimeä Likainen liskodisko.

Kultainen Nuoruus on rapryhmä, johon kuuluvat vokalistit Lars Von Dänk, Sipulijaska ja Ronda sekä levyseppä Dj Doowutchyalike. Kultaisen Nuoruuden debyyttialbumi Multainen luovuus julkaistiin jo vuonna 2010, joten toinen kokopitkä on saanut kypsyä kaikessa rauhassa.

Uudella albumilla liikutaan moninaisissa tunnelmissa: Nousuhumalaisesta itsevarmuuden tunteesta aina syväluotaavaan kantaaottavuuteen sekä kotiseuturakkauteen. Levyn yksi harvoista vierailijoista on suomalaisen rytmimusiikin legenda Asa, jonka säkeistö kuullaan kappaleessa Lautanen tyhjäksi. Ensimmäiset singlet albumilta julkaistiin jo vuonna 2017 ja maistiaisia on tasaisesti tiputeltu siitä lähtien.

Digitaalisen tuotteen lisäksi albumi julkaistaan myös vinyylinä ja c-kasettina. Julkaisijana toimii Överdog. Kultainen Nuoruus oli albumin julkaisupäivänä keikalla kotikentällään Porvoon Taidetehtaalla. Samassa tapahtumassa esiintyi myös Paperi T.

Kuuntele yhtyeen tuore albumi alta: