Liiga Music ja Sony Music ryhtyvät yhteistyöhön – ensimmäisenä julkaisuna tähdittää 2nen’n uusi single

Eero Oikarinen

Mukana biisillä kuullaan Karim B.

Myös Cheekinä tunnetun Jare Tiihosen perustama levy-yhtiö Liiga Music on solminut uuden kumppanuuden Sony Music Finlandin kanssa. Uuden sopimuksen puitteissa kaikki Liigan julkaisut tehdään jatkossa yhteistyössä Liiga Musicin ja Sonyn välillä.

”Linkki Sonyn toimitusjohtaja Henri Lanzin kanssa on syntynyt Lahden hiphop-piireissä jo vuosituhannen alussa. Silloin aloitettua tekemistä tuntui luontevalta nyt jatkaa. Pidän Sony Musicin musiikkilähtöisestä ja tuoreesta tavasta toimia”, Jare Tiihonen kertoo.

Yhteistyökuvoiden ensimmäisenä julkaisuna nähdään uusi 2nen-sinkku Biggest Flex. Mukana kappaleella vierailee Karim B. 2nen on kertonut uudesta julkaisustaan näin:

”Suurilla menestyjillä on yleensä taustalla vahva nainen ja voitot ja ilot on mukava jakaa jonkun spessutyypin kanssa. On aina helppo flexailla jollain saavutuksilla tai mammonalla, mutta ne yleensä kalpenee rakkauden rinnalla. Urasaavutukset ei tuu kattomaan mua kuolinpedille.”

2nen on julkaissut uransa varrella useita singlejä sekä sooloalbumin Legendastatus, joka nähtiin vuonna 2019. Edellisestä julkaisusta on kuitenkin jo kulunut jokunen, tovi. Siispä uudelle sinkulle on varmasti tilausta.

”Viime sinkkujulkaisusta on jo kulunut yli puoli vuotta ja on jo kiva vihdoin ja viimein päästä julkasemaan uutta musaa. Tietty aina pieni jännitys ja odotus kasaantuu mitä lähemmäs julkaisua päästään. Uusi tiimi on vaikuttanut tosi asialliselta ja pätevältä”, 2nen kertoo.

Kuuntele uusi kappale alta.