Lennä G-Miehen tai Matti Tamosen päällä!

G-Mies, Matti Tamonen ja Muumiponi julkaisivat jonkin aikaa sitten Netiketti-nimisen biisin, jonka innoittamana syntyi lennokas trollinväistelypeli.

Netiketin piti oikeastaan olla Kepes Moden biisi, mutta se tuntui soundillisesti sopivan paremmin G-miehen uuteen, Matti Tamosen kanssa aloitettuun projektiin. Kepes Moden toinen osapuoli Muumiponi antoi siunauksensa, joten kappale tehtiin G-Miehen ja Tamosen nimissä.

Kolmiyosta tuttu Matti Tamonen pyysi alunperin G-Mieheltä biittejä tulevalle levylleen, mutta kaksikko päätyikin tekemään musiikkia yhdessä. Vierailu G-Miehen Taktinen takakeno -kappaleella sujui sen verran saumattomasti, että päätös yhteisestä levystä sinetöityi. Ensi vuonna ilmestyvän EP:n debyyttisingle Netiketti julkaistiin videon kera marraskuun lopussa. Biisin musiikkivideolla on sanalla sanoen erikoismeininki. Siitä on vastuussa G-Miehen ylistämä Juha Mattila, joka teki kuukauden pelkästään videon efektejä.

– Lopputulos on hullun siisti!, G-Mies hehkuttaa.

Hallitsetko netiketin?

kuvankaappaus-2016-12-15-kello-10-42-56

G-Mies ja Tamonen saivat myös idean Netiketin ympärille sopivasta pelistä. Lauri Rustanius valjastettiin hommiin, ja peli oli valmis parissa päivässä.

– Saatiin kreisi idea, joka sitten vaan toteutettiin. Peli on sellainen aika Flappy Bird -henkinen. Siinä voi valita kolmesta hahmosta, eli G-Miehestä, Matti Tamosesta ja Muumiponista, joista jollain sitten lennetään internet-maailmassa ja väistellään trollihahmoja. Kaikki kunnia pelistä ideaa myöten menee kyllä Laurille!

– Toivottavasti mahdollisimman moni löytää pelin, se on nimittäin hiton koukuttava ja hauska!, G-Mies lupaa.

 

Netiketti-pelin saa ladattua Google Playsta, myöhemmin se on tulossa myös AppStoreen.